avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Concediu de odihna/concediu medical
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Concediu de odihna/concediu medical

Buna ziua,

Pe parcursul anului 2017, din data de 3 ianuarie mai exact pana pe data de 4 iulie 2017 am fost in concediu medical neintrerupt datorat a doua interventii chirurgicale suferite in urma unui accident rutier, urmat de intrarea in pensie temporara de Boala incepand cu data de 5 iulie 2017.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste concediul de odihna pentru perioada concediului medical, daca pentru cele 6 luni de concediu medical beneficiez de zile de concediu de odihna, pentru a putea solicita plata acestora pe langa zilele de concediu de odihna neefectuate din anul 2016.( vechime ultimul angajator 4 ani si 6 luni).

Multe multumiri.

Cu respect,

Alte discuții în legătură

Concediu medical in timpul concediului de odihna MCM1 MCM1 Buna ziua, Am o intrebare mai delicata, consider eu, sotia mea este asistent medical si in urma cu cativa ani a suferit o interventie chirurgicala, in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna GabrielaGerea GabrielaGerea Buna ziua, am rugamintea sa-mi spuneti daca dupa o perioada de concediu medical de 18 luni (tuberculoza cu interventie chirurgicala), concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua, As dori o informatie: daca beneficiez de concediu medical pana la sfarsitul anului, zilele de concediu de odihna ce mi se cuvn, trebuie sa-mi fie ... (vezi toată discuția)