avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate un consilier psihologic scolar sa participe la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate un consilier psihologic scolar sa participe la toate sedintele cu parinti?

Se intimpla ca consilierul psihologic al scoli unde invata copilul meu sa aiba un comportament neadecvat atit in cadrul scolii , cit si in comuna provocind scandalui de tot felul, religiose, politice... etc. In acelasi timp certindu-se cu toate autoritsatile locale. In cadrul scoli, avind ca tema opinia parintilor despre comportamentul dinsei, la sedintele cu parinti isi face prezenta in mod obligatoriu si totodata facind anumita presiune asupra parintilor pentru ca acestia sa voteze in favoare dinsei. Ce se poate face pentru ca dinsa sa nu poata participa la aceste sedinte cu parinti? Daca exista vreaun regulament, lege prin care dinsa sa nu poata participa?

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu, trafic de influenta sau sunt eu de vina ? rcip78 rcip78 Buna ziua .dupa acest sper scurt istoric al evenimentelor as vrea sa ma sfatuiti ce e mai bine de facut,sunt tatal unei eleve de clasa a 7a iar in momentul in ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la un proces penal a unui minor în calitate de parte vatamata moraseanu dumitru moraseanu dumitru Fiica mea (17 ani în prezent) a fost agresată în luna mai 2008 de un individ, în lift, iar fapta a fost încadrată la - coruptie sexuală, art 202 ... (vezi toată discuția)
Marginalizare, umilinta laurentiunicolae laurentiunicolae copil grupa zero umilit de cativa parinti ,marginalizat nu mai vrea sa mearga la scoala sub pretextul ca nu se joaca copii cu el .Mentionez ca parinte am mers ... (vezi toată discuția)