avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre prima de mobilitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre prima de mobilitate

Bună ziua. Mă numesc Laura si sunt din Mediaș. Dacă sunt în șomaj și mă angajez în Sibiu (56km distanta ), îmi schimb domiciliul împreună cu toată familia (sot și copil) în Sb, as putea primi acea prima de mobilitate? Eu am citit legea și am văzut ca mă încadrez doar ca, am fost azi la șomaj în Medias și mi-au zis ca legea e valabila numai pentru zonele defavorizate. Ca exista niște hotărâri de guvern care modifica legea, etc... Deci Mediasul nu e zona defavorizata prin urmare nu pot beneficia de acea prima. Eu am căutat pe internet acele hotărâri dar nu am găsit nimic despre asta. Va rog sa mă lămuriți și pe mine.

Alte discuții în legătură

Acordare prime mobilitate cernatlarisa cernatlarisa BUNĂ ZIUA! Vreau să știu dacă un șomer, poate beneficia – conform Legii nr. 76 (privind sistemul asigurărilor pentru șomaj), în situația în care ... (vezi toată discuția)
Acordare prime mobilitate! cernatlarisa cernatlarisa BUNĂ ZIUA! Vreau să știu dacă un șomer, poate beneficia – conform Legii nr. 76 (privind sistemul asigurărilor pentru șomaj), în situația în care ... (vezi toată discuția)
Prima de incadrare Deiniel Deiniel Pentru a beneficia de prima de incadrare in munca(0.5lei/km)trebuie sa ai domiciliul intr-o zona defavorizata?Mentionez ca am domiciliul in Balș/Olt si ma ... (vezi toată discuția)