avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Stocuri materii prime la înființare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Stocuri materii prime la înființare

buna ziua, mi-am infiintat un ii in sistem real (prodtcie de haine si jucarii crosetate-3299 activitate principala)si nu stiu daca toate firele care pana recent le foloseam in scop personal cum ajung sa fie materie prima pentru ii? pur si simplu le inventariez si le trec in registrul de inventar? la ce valoare daca acestea au fost achizitionate de-a lungul timpului?
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Ce documente am nevoie la un pfa? dea_power dea_power Am înființat un PFA sistem real, caen principal 3299. Ce documente în afară de 1.Registrul Jurnal de încasări și plăți, 2.Registrul inventar, ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Transfer marfa in materie prima in cazul unui pfa Atelierulcufire Atelierulcufire Va rog putin ajutor in urmatoarea situatie: Dețin un PFA cu obiect de activitate principal comertul cu amănuntul prin intermediul internetului, iar obiecte ... (vezi toată discuția)