avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale organizare tombola
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

organizare tombola

Buna ziua !
Magazinul la care lucrez doreste sa organizeze o actiune de crestere a vanzarilor prin oferirea unor premii prin tragere la sorti, daca achizitionezi o suma minima.Acum am auzit ca ar trebui sa obtinem in prealabil o autorizatie de la Oficiul National de Jocuri de Noroc.
Am citit legea 124/2015, insa nu este prea clar.
Art 11 spune asa
Nu sunt considerate jocuri de noroc si sunt permise fara autorizare urmatoarele tipuri de jocuri:

[…]

c) actiunile organizate de diferiti operatori economici, in conditiile legii, in scopul stimularii vanzarilor si care nu presupun taxa de participare, respectiv niciun fel de cheltuiala suplimentara din partea participantilor si nici majorarea pretului pe care produsul l-a avut anterior desfasurarii actiunii publicitare;
Eu cred ca aici ne incadram noi.
Mai e necesar avizul ONJN ?


Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
Mona_2014, utilizator

Alte discuții în legătură

Concurs pe facebook - legislatie crysstianno crysstianno Buna ziua, De ce legislatie ar trebui sa tin cont daca vreau sa fac un concurs pe facebook? - ar trebui sa anunt ONJN( oficiul national pentru jocuri de ... (vezi toată discuția)
Acordare premiu concurs - ce spune legea? mnick mnick Salutare tuturor! Se da un concurs, cu premii pentru clientii si vizitatorii unui website. Castigatorul este ales aleator, dintre participantii la concurs, ... (vezi toată discuția)
OrdonanŢĂ de urgenŢĂ nr. 92 /29.12.2014 dan_online dan_online Buna ziua Stie cineva daca au aparut normele de aplicare referitoare la art.11, aliniatul c, din OUG 92/29.12.2014 ? c) acţiunile organizate de ... (vezi toată discuția)