avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnare precontract vinzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnare precontract vinzare

Sint necesare toate actele originale pentru pre contract? Eu locuiesc in strainatate si am lasat procura si copii dupaacte unei prietene.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:46, 23 August 2017
Este normal ca la intocmirea formalitatilor de tranzactionare bun imobil,vanzatorul sa prezinte notarului documentele originale care atesta calitatea de proprietar asupra bunului imobil ce urmeaza sa fie tranzactionat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
Prezența moștenitorilor la dezbaterea succesiunii: este necesară prezența tuturor copiilor, sau poate să se ocupe doar unul dintre ei? andrei_70 andrei_70 Parintele a decedat. Raman 3 copii, ca mostenitori insa copii sunt plecati din tara. Masa succesorala este compusa dintr-o casa si cateva terenuri. As vrea ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in buletin Steffy81 Steffy81 Buna ziua, Amo prietena care este plecata in Germania si acum i-a expirat buletinul. A facut o procura prin care il deleaga pe tatal ei sa se ocupe de noul ... (vezi toată discuția)