avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare in legalitate teren fara acte in posesie de 28 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare in legalitate teren fara acte in posesie de 28 ani

buna ziua , am cumparat in 1985 o casa cu teren in suprafata de 2268p ,in acte conform legilor de atunci sa trecut numai 250mp,incepand cu anul 1990 eu folosesc tot lotul in suprafata de 5630 mp, am depus cerere in 1990 pentru teren 10ha la legea18, nu sa dat nici macar 0,5ha , minimul pe lege, motivand ca cererea sa dus pe ordinul dat de prefect in 1991 pentru suprafata de 2268mp. as dori sa intru in legalitate ca proprietar ,mentionez ca nu am fost si nu sunt tulburat de posesie,terenul nu a fost niciodata proprietatea vreunei persoane, acum ar fi al UAT-ului comunei dar nu au nici o pretentie daca eu devin proprietar. Va rog daca se poate as vrea lamuriri pentru a intra in legalitate. Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
miron1gheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:16, 23 August 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Uzucapiunea de 30 de ani in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Ordin prefect irbag irbag In 1985 parintii mei au construit o casa pe un teren dat de primarie de 300 mp. In 1995 s-a emis Ordinul prefectului pe 100 mp \"aferent locuintei \" ( este ... (vezi toată discuția)
Uzucapiuni ContSters127432 ContSters127432 In anul 1959 tatal meu , actualmente decedat,a construit o casa de locuit cu suprafata utila de 48 mp.,un grajdi si anexe pe o suprafata de teren de 600 mp. ... (vezi toată discuția)