avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Cum se formuleaza o cerere de demisie cu preaviz multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 23 August 2017
Nu exista un model anume, trebuie sa aveti in vedere preved.art.81Codul Muncii,nu sunteti obligat sa va motivati demisia.[Art81.(3)Codul Muncii]
Domnule Director,

Subsemnatul Nume Prenume , angajat in functia de………… in cadrul societatii XYZ s.r.l, prin prezenta va aduc la cunostinta ca doresc incetarea contractului meu de munca, nr………….din data zz/ll/aa, in baza art. 81 alin.1 din Codul muncii - Legea 53/2003 modificata si completata, prin demisie cu respectarea preavizului de … zile prevazut de legea mai sus mentionata.

Va multumesc!

Data:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de demisie Kukucsi Kukucsi Buna ziua,vag rog sa-ma ajutati cu un model de Cerere demisie .Dupa un ani de concediu fara plata vreau sa demisionez.Va rog sa- ma ajutati cu un model de ... (vezi toată discuția)
Model demisie Adel1985 Adel1985 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un model de,demisie si daca pot trece in demisie si motivul.multumesc (vezi toată discuția)
Demisie Ghindoc Ghindoc Mă puteți ajuta cum sa specific Intr o demisie faptul că șefa mea îmi baga bani lipsa pe gât și mă face hot (vezi toată discuția)