avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Funcționar public cu școala profesionala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Funcționar public cu școala profesionala

Cum este posibil sa ocupe un post, o persoana care este funcționar public dar nu are diploma de bacalaureat, doar o școală profesionala???
Cel mai recent răspuns: Pisicagt , utilizator 09:34, 8 Septembrie 2017
Simplu a fost ma capabil decât unu cu bacPisicagt a scris:

Cum este posibil sa ocupe un post, o persoana care este funcționar public dar nu are diploma de bacalaureat, doar o școală profesionala???

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta chiar nu stiu, intrucat legea 188/1999 - Statutul functionarilor publici prevede la art. 9 lit. c:
clasa a III-a cuprinde functiile publice pentru a caror ocupare se cer studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diploma de bacalaureat.
Da, asta stiu dar persoana nu are studii finalizate cu diploma de bacalaureat dar este incadrat si platit ca functionar public (Referent). In cazul asta ce este de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionar contractual 2012 Calin82 Calin82 Sunt nou angajata intr-o primarie ,iar nemultumirea mea consta in salar 530ron net .Am absolvit o Facultate de 4 ani la zi, cu diploma de licenta si apoi din ... (vezi toată discuția)
Functie fara studii medii mnd mnd Buna dimineata, Daca un angajat are liceul terminat, dar fara examenul de bacalaureat, acesta poate fi trecut in postul de responsabil arhivar? Multumesc! (vezi toată discuția)
Vechime necesara concurs primarie irina_trusca irina_trusca Buna ziua, M-ar interesa sa stiu daca CERINTA pentru un concurs la primarie de studii finalizate cu diploma de bacalaureat si vechime 9 ani in specialitatea ... (vezi toată discuția)