Buna seara , va rog mult , daca puteti , sa ma ajutati intr-o problema.
Un prieten incearca sa divorteze , sotia lui fiind stabilita in strainatate de ani buni iar copiii rezultati din casatorie fiind deja majori.
Problema este ca adresa pe care acesta o avea de la respectiva nu mai este de actualitate iar avocatul spune ca trebuie ca el(prietenul meu , nu avocatul) sa faca rost de adresa actuala dar acest lucru nu este posibil , doamna in cauza refuzand orice contact.
Oare chiar nu exista nici o modalitate ca acest divort sa se poata pronunta , chiar nu exista nici o cale , sau avocatul se spala pur si simplu pe maini ?
AvTudor_com
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Il citeaza la ultimul domiciliu avut in tara. Dupa depunerea cererii poate solicita de la evidenta populatiei sa i se comunice care este ultimul domiciliu.
O sa sa numeasca un curator special care sa ii tina locul in proces, daca nu este de gasit.
Buna ziua , avocatul pretinde ca de la tribunal i s-a cerut adresa actuala din tara in care este stabilita , aceasta persoana nemaiavand domiciliu in Romania.
Buna seara , multumesc domnului avocat Mihai Cosmin pentru timpul acordat , sa inteleg prin lipsa altui raspuns ca toata lumea este de acord sau ca subiectul nu prezinta importanta , avocatul prietenului meu sustine in continuare ca este necesara adresa actuala a doamnei , oare asa sa fie sau e ste cazul sa cautam alt avocat ?
Daca deja instanta i-a cerut asa ceva degeaba mai schimbati avocatul.
Trebuia sa analizati cu atentie acest aspect mai inainte de a deschide procesul.
Trebuie mare atentie la astfel de situatii.
Sa caute sa se descurce dar depinde si cum a redactat actiunea.
Multumesc pentru raspuns , ideea este ca avocatul a avut toate datele , inclusiv ultima adresa a respectivei doamne din tara unde este stabilita stiind ca este posibil ca aceasta adresa sa nu mai fie de actualitate dar a pretins ca acest lucru nu este un impediment .
Mie personal mi se pare inacceptabil ca o persoana despartita in fapt de mai bine de 10 ani sa nu poata divorta pentru ca celalalt practic nu vrea , nu cred sa nu existe o solutie , citatie prin monitorul oficial , martori.....ceva.....