avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Buna ziua. Sunt absolvent al Facultatii de Kinetoterapie 2017 cu diploma de licenta. Îmi este necesar avizul de liberă practică pentru deschiderea unui PFA cu activitate ”masaj/masaj de intreținere”? Menționez că nu am aviz de liberă practică, deoarece pentru promoția 2017 nu a fost eliberat acest aviz. Legislația în domeniu este o bătaie de joc. DSP nu eliberează avizul decăt dacă ai loc de muncă, iar angajatorul nu te angajează dacă nu ai aviz de liberă practică. Se mai miră de ce pleacă tineretul din țară. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Aviz libera practica Bosscostelino Bosscostelino Buna ziua. Sunt absolvent al Facultatii de Kinetoterapie(UNEFS)promotie 2017, cu diploma de licenta. Ce demersuri trebuie sa fac si catre cine pentru ... (vezi toată discuția)
Înființare comunitate de balneofiziokinetoterapeuți AndraCh AndraCh Bună seara. Am și eu o rugăminte la voi cei care mă puteți ajuta cu câteva îndrumări. Fac parte dintre absolvenții de ... (vezi toată discuția)
Nerecunoasterea statutului de fiziokinetoterapeut!! hasty4you hasty4you Buna ziua! Apelez la cunoastintele dumneavoastra, deoarece ma confrunt cu o grava problema. Am terminat Facultatea de Moase si Asistenta Medicala, ... (vezi toată discuția)