avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aviz libera practica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aviz libera practica

Buna ziua. Sunt absolvent al Facultatii de Kinetoterapie(UNEFS)promotie 2017, cu diploma de licenta. Ce demersuri trebuie sa fac si catre cine pentru obtinerea avizului de libera practica. Vreau sa ma angajez si toti angajatorii cer acest aviz si asigurare de malpraxis. Acest aviz imi este necesar si daca doresc sa imi deschid un PFA cu profil „masaj/masaj de intretinere„?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 28 August 2017
Avizul de libera practica se obtine de la Directia de Sanatate Publica.
Detalii : [ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa Bosscostelino Bosscostelino Buna ziua. Sunt absolvent al Facultatii de Kinetoterapie 2017 cu diploma de licenta. Îmi este necesar avizul de liberă practică pentru deschiderea unui PFA ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa deschid un cabinet de kinetoterapie? doinaliliana20 doinaliliana20 Am terminat facultatea si master de kinetoterapeut-ANEFS Bucuresti, am drept de libera practica, am 4 ani experienta la o policlinica unde am lucrat cu ... (vezi toată discuția)
Cabinet masaj OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU si eu termin posliceala de asistenr bft, si vreau sa deschid un cabinet de recuperare medicala, dar fara doctor.vreau sa il deschid in techirghiol si cu camere ... (vezi toată discuția)