avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Escroc sentimental, abuz de încredere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Escroc sentimental, abuz de încredere

Buna ziua.
Pe 30 ian 2015 am primit un sms in care un individ aparent cauta 'X' persoana. I-am raspuns cu "greseala" apoi el m-a sunat pentru a-si cere scuze verbal. Individul parea foarte politicos la telefon. Defapt individul vroia sa se asigure ca sunt femeie si din discutie in discutie am avut o "relatie" de la distanta. Eu din Bucuresti el din jud Constanta. Fiind in acea "relatie" el se plangea ocazional de cate o problema care se rezolva cu bani, si de buna credinta l-am ajutat cu bani. Relatia a durat 1,5 ani, in care personal nu ne-am vazut niciodata invocand 'N' motive ca nu poate, s-a racit de tot iar prejudiciul este de 2000E. Am toate chitantele pentru toti banii trimisi. Mediere nu se poate ca este distant, se face nevazut.
Ce castig de cauza am in instanta?
Stima.

Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Adina1956, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adina1956 , utilizator 16:38, 25 August 2017
Parerea mea e ca nu aveti sanse de castig.Adresa de domiciliu si CNP ul le cunoasteti ? Puteti dovedi ca banii trimisi au fost cu titlu de imprumut ? El poate sustine ca au fost cadou!!!
Am numele si adresa faptasului. Poze de pe Facebook
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Adina1956, utilizator
Ce invocati dvs, ca de fapt i-ati imprumutat banii sau ce?
Buna ziua. Da cu imprumut. El spunea ca mi-i da inapoi, dar usor, usor s-a indepartat pe masura ce se apropia termenu de returnare al sumei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere, santaj cu poze intime ella_20 ella_20 buna seara!a si eu o intrebare...daca sora mea in trecutul ei a facut video chat si a pastrat legatura prin tel cu un utilizatorde ,,placerii,,in care ia trmis ... (vezi toată discuția)
Credit din franța Natalia05 Natalia05 Bună ziua aș vrea și eu sa știu dacă este real sau este o înșelatorie , pe facebook ma invitat o doamnă din franța în priieteni după aia mia trimis ... (vezi toată discuția)
Distribuirea unor conversatii private pe facebook GLN GLN Salutare, Acum 2 zile, a fost distribuita de catre o terta persoana pe facebook o conversatie privata intre mine si o a doua persoana. Conversatia a fost ... (vezi toată discuția)