avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ......Urgenttttt........Pot renunța la o licitatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

......Urgenttttt........Pot renunța la o licitatie după ce am câștigat -o?

Dacă am câștigat o licitatie , am înțeles ca m-a pot răzgândi in 30 de zile....e adevărat?
Cel mai recent răspuns: somial , utilizator 18:46, 25 August 2017
Riscul apare atunci când se adjudeca iar la o suma mai mica decât ați adjudecat dvs.. Veți suporta diferența între suma adjudecata inițial și ulterior.Garanția nu se restituie pana la noua adjudecare.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
avvalentina, utilizator
Dar m-a pot răzgândi in 30 de zile?
Iar dacă nu câștig nu trebuie sa mi se restituie taxa de participare (e in valoare de 300 RON) și taxa de caiet de sarcini(50ron).....+ mi se cere încă 500 RON garanție .....
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
somial, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am adjudecat un apartament prin executare silită și am achitat jumătate din preț. mai am 20 de zile până trebuie să pun diferența, dacă renunț ce se va întâmpla cu bănuții mei? Curelaru r Curelaru r Buna ziua Am adjudecat un apartament prin executare silită și am și achitata jumătate din el și mai am 20 zile pana ce treb sa pun diferența Pers ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea achizitionarii caietului de sarcini ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! Cunosteti cumva vreo reglementare legala prin care un participant la o licitatie este obligat sa cumpere de la autoritatea contractanta caietul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare terenuri-licitatie cu strigare pincag pincag Pentru a participa la o licitatie cu strigare privind vanzarea unor terenuri conform caietului de sarcini tb platita o taxa de participare si garantie de ... (vezi toată discuția)