avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu medical completat gresit?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu medical completat gresit?

Pe data de 20.07 am fost internată pt a extrage o tija din picior. Am stat internata până in data de 24.07. La externare s-a acordat CM initial cu data de 24.07 - 5 zile de la data internări pa la externare - 20-24. 07. Iar la a doua rubrică cu aceeasi data acordat-24.07 pt 7 zile -25-31.07.
Contabila susține ca nu a putut face declarația ca medicalul este completat gresit , ca trebuiau doua medicale nu unul cu doua perioade. Vă rog sa ma lămuriți daca credeti ca e o problemă si cum s-o cer a o repara.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
DyaT, utilizator
Cel mai recent răspuns: DyaT , utilizator 06:33, 26 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul este corect. Oare de ce formularul are doua rubrici?
Mulțumesc mult! Deci Casa de sanatate nu il va respinge? Contabila a zis sa merg inapoi la medic pt a fi corectat CM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data acordarii unui certificat medical mihaela david mihaela david data acordarii unui medical , la externare, poate fi mai mare decat data ultimei zile de internare? mai clar : data acordarii medicalului ... (vezi toată discuția)
Concediu medical HCrisan HCrisan Buna ziua. In data de 17 iunie(vinerea trecuta) am avut o interventie chirurgicala minora la un spital din Timisoara. Nu am stat in spital,in schimb mi s-a ... (vezi toată discuția)
Recuperarea concediilor medicale de la casa de sanatate niculinadobre niculinadobre Buna ziua! sunt contabila la o institutie de invatamant si am facut cerere de recuperare bani aferente cm platite de angajator dar suportate din CIC si am mari ... (vezi toată discuția)