avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Atribuții administrator asociație de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Atribuții administrator asociație de proprietari

Bună ziua,
Puteți să mă lămuriți într-o chestiune? Ce înseamnă mai exact, conform art. 36 din legea 230/2007, lit e) „gestionarea modului de îndeplinire a obligaţiilor cetăţeneşti ce revin proprietarilor în raport cu autorităţile publice. Obligaţiile cetăţeneşti sunt cele stabilite, potrivit legii, de adunarea generală a proprietarilor”?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:45, 26 August 2017

Sunt mai multe situatii in care proprietarul poate avea realtii cu autoritatile publice
Proprietarii pot solicita implicarea autoritatilor publice in vederea clarificarii,verificarii anumitor aspecte din activitatea asociatiei de proprietari
Proprietarii pot apela la autoritatea publica locala in vederea obtinerii autorizatiei de constructie,certificat de urbanism in cazul cand intentioneaza modificari constructive la imobilul pe care il detin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator-bloc Daniel1900 Daniel1900 Imi puteti spune va rog frumos care,sunt atributiunile unui Administrator Bloc? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Informare locatari SerbuRadu SerbuRadu Buna seara. Am auzit ca a intrat in vigoare amendament la legea 230/2007 precum ca asociatia de proprietari este obligata sa anunte toti ... (vezi toată discuția)