avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune pod comun, curte comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune pod comun, curte comuna

Detinem o proprietate, o casa, din centrul unui oras, intr-o curte comuna, Cladirea face parte dintr-un ansamblu de cladiri istorice.
Suntem la etajul 1, cladirea are doar un etaj. Cladirea detine un pod comun, suntem 3 proprietari, Unul dintre proprietari si-a construit o mansarda. Vream sa iesim din indiviziune si sa construim o mansarda. Precizez ca celalalt proprietar nu este de acord cu iesirea din indiviziune si nici cu mansardare, nu vrea sa dea nicio semnatura pentru nimic. In ce conditii s-ar putea face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Muhai , utilizator 23:23, 4 Septembrie 2021
Formulati actiune ptr.iesire din indiviziune,nimeni nu poate fi obligata sa ramana in indiviziune.
Ok multumesc pentru sfat. Eu as fi vrut sa evitam o astfel de actiune intrucat dureaza si este costisitoare dar daca este singura optiune....
Mulțumim pt sfaturile date. Noi avem o locuință lângă noi proprietate în care nu mai locuiește de vreo 15 ani nimeni. Cine ne va semna pt accept mansardare. Mulțumesc pt răspuns. DA MAI ESTE CEVA. MAI SUNT 2 LOCATARI CARE DACĂ NU SEMNEAZĂ CE VA TREBUI SA FAC. DACĂ LICIUNTA DE LÂNGĂ NOI SE DĂRÂMĂ TRAGE ȘI PODUL NOSTRU. CINE NE VA PLĂTI DAUNELE?

roman111 a scris:

Ok multumesc pentru sfat. Eu as fi vrut sa evitam o astfel de actiune intrucat dureaza si este costisitoare dar daca este singura optiune....

Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
Muhai, utilizator
Alex

Mulțumim pt sfaturile date. Noi avem o locuință lângă noi proprietate în care nu mai locuiește de vreo 15 ani nimeni. Cine ne va semna pt accept mansardare. Mulțumesc pt răspuns. DA MAI ESTE CEVA. MAI SUNT 2 LOCATARI CARE DACĂ NU SEMNEAZĂ CE VA TREBUI SA FAC. DACĂ LICIUNTA DE LÂNGĂ NOI SE DĂRÂMĂ TRAGE ȘI PODUL NOSTRU. CINE NE VA PLĂTI DAUNELE?

roman111 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune mansardare pod comun ContSters403381 ContSters403381 Detinem o proprietate, o casa, din centrul unui oras, intr-o curte comuna, Cladirea face parte dintr-un ansamblu de cladiri istorice. Suntem la etajul 1, ... (vezi toată discuția)
Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)
Alteratii pod brasov centrul istoric laura42 laura42 Buna ziua Am cumparat recent un apartament in centrul istoric al Brasovului la etajul 1. Cu 3 luni inainte o alta persoana a cumparat podul de deasupra ... (vezi toată discuția)