avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vă rog să mă ajutați - ma ameninta sotul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vă rog să mă ajutați - ma ameninta sotul

Eu și soțul meu neam despărțit din cauza neînțelegerilor , certurilor amenințărilor , avem doi copii de 8 și 10 ani copii fiind martorii amenințărilor tatălui lor către mine și tremurând de frica la auzul spuselor lui aproape zilnic timp de un an , în acest an am tăcut și am răbdat doar sa fie bine pt copii si incercand sa relementam relatia dintre noi dar totul a dost in van .pana în ziua când chiar el (sotul) ne făcut bagajele și nea dus pe mine și pe copii la mama mea acasa susținând ca el vrea sa își facă viata cu o alta femeie și amenințându mă de fata cu sora lui ca ori plec din casa cu vb bună ori plec cu rau ,si ca de plecat tot plec .
, martori va dați seama ca nu am pt ca nu au trăit vecinii cu mn în casa doar ce au auzit și ei, rudele știu ce se întâmplă intre noi chiar mama lui frati lui stiu dar va dati seama ca sunt de partea lui , si rude de ale mele stiu dar nu se bag de frica amenințărilor lui , câteva lunii am fost nevoită sa plec din casa mamei și sa vin la o mătușa din cauza lui si pentru linistea copiilor .as dori sa îmi dați un sfat va rog din suflet am uitat sa menționez ca el este in concubinaj cu o minora de 16 ani care a aduso în casa unde locuiam la 2 zile după ce mă dus pe mine în casa mamei impreuna cu copii , tot satul știe asta .a trecut 1 an de când neam despărțit si m-am angajat iar copii sunt la mine locuim la o matusa cand sunt eu la munca copii stau cu o matusa .un timp a fost bine liniste dar acum a inceput din nou sa ameninte cu moartea , ce sa fac va rog sa mă sfătuiți ce pot face .va mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Roxana iuliana , utilizator 15:35, 27 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati divortat sau doar v-ati "despartit" in fapt? daca nu ati divortat e timpul s-o faceti.Faceti plangere la politie pt amenintari si cautati sa aveti si martori sau filmare video. CAPITOLUL IV Ordinul de protecţie
ART. 23
(1) Persoana a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei poate solicita instanţei ca, în scopul înlăturării stării de pericol, să emită un ordin de protecţie, prin care să se dispună, cu caracter provizoriu, una ori mai multe dintre următoarele măsuri - obligaţii sau interdicţii:
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
ContSters429609, utilizator
Pai dvs ce vreti sa faceti ca nu reiese din mesaj ?
De ce va ameninta daca tot v-a alungat din casa si l-ati lasat sa isi traiasca cum vrea viata ?
Puteti formula plangere prealabila la politie ptr.amenintare conf.art.206 NCP.
Am depus plângere la politie încă de la primele amenintari , doar ca în zadar pt ca el tot continua suntem despartiti dar nu divorțați locuim separt de un an el este cu concubina iar eu cu copiii acasă la o mătușa , nu știu ce vrea el dar cert este un fapt ca el desii este în concubinaj vrea sa ma tina și pe mn practic nici cu el nici cu altul .
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
Roxana iuliana, utilizator
Avand in vedere situatia relatata,divortati si solictati in scris la politie stadiul urmaririi penale si urgentarea trimiterii in judecata.

Alte discuții în legătură

Vă rog să mă ajutați... am fost dată afară din casă de soțul meu, cu copii cu tot Roxana iuliana Roxana iuliana Eu și soțul meu neam despărțit din cauza neînțelegerilor , certurilor amenințărilor , avem doi copii de 8 și 10 ani copii fiind martorii ... (vezi toată discuția)
Divort, incredintare minor, violenta in familie benam benam Cum ar trebui sa procedez in situatia de ma jos? Va rog mult sa ma sfatuiti si ajutati. Buba ziua, Ma numesc Marioara, am 37 ani si o fetita de 10 ani, ... (vezi toată discuția)
Lncredintare minor - cum sa procedez? Ioana_Maria79 Ioana_Maria79 Buna ziua! Am divortat in anul 2012 si am o sentinta definitiva in care se mentioneaza incredintarea minorei mamei, stabilirea domiciliului la mama, fara ... (vezi toată discuția)