avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Declaratie conformitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Declaratie conformitate

Am un contract de prestari serviicii cu o societate comerciala si trebuie sa emit declaratii de conformitate pentru produsele comercializate si anume pentru peste proaspat, va rog daca se poate sa-mi spuneti de unde iau un model de declaratie de conformitate pentru produse alimentare si care este cadrul legal pentru emiterea acestor declaratii. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 23:50, 4 Octombrie 2009
Cadrul legal:
Legea nr. 608 din 31 octombrie 2001 privind evaluarea conformitatii produselor, republicata in 2008
H.G. nr.71/2002 pentru aprobarea Normelor metodologice privind stabilirea procedurilor ce se utilizează în procesul de evaluare a conformităţii produselor din domeniile reglementate, prevăzute în Legea nr.608/2001 privind evaluarea conformităţii produselor, şi a regulilor de aplicare şi utilizare a marcajului naţional de conformitate CS - republicata in 2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea conformitãþii produselor abrogata, dar hg cu temei legal in ea nu?! AG AG m-am lovit astazi de o neclaritate (imposibilitate ??) juridica: HG 1022/2002 cu temei legal in L 608/2001 L608 = evaluarea conformităţii ... (vezi toată discuția)
Certificat de conformitate raduburcea raduburcea As dori sa stiu care e valoarea juridica a unui certificat de conformitate ( european ) al unei masini sau a unei piese a masinii? (vezi toată discuția)
Marcaj ce dynamic0825 dynamic0825 Daca faci productie , iar produsele se vand si se folosesc numai in Romania ai nevoie de marcaj CE ? (vezi toată discuția)