avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... aplicarea legii penale in timp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

aplicarea legii penale in timp

salut! sunt student la drept anul IV si urmeaza sa dau licenta in vara. tema lucrarii de licenta este "Aplicarea legii penale in timp". as dori daca puteti sa ma ajutati cu cateva sugestii in legatura cu realizarea unui plan al acestei teze si materiale care ma vor ajuta.
va multumesc!

Alte discuții în legătură

Lucrare licenta dip (legea aplicabila obligatiilor necontractuale - roma 2) cosmin2011 cosmin2011 salut , unde pot sa gasesc materiale despre aceasta tema (daca imi puteti recomanda autori , reviste,site-uri de specialitate) care sa contina informatii ... (vezi toată discuția)
Lucrare licenta " institutia casatoriei " carmenelena27 carmenelena27 Buna ziua, anul acesta trebuie sa pregatesc o lucrare de licenta cu tema \"Institutia casatoriei\".Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau anumite idei in ... (vezi toată discuția)
Tema licenta EndRuu EndRuu Salut. Sunt student in anul al 4lea la drept si mi-am ales sa fac licenta la Dreptul Muncii. As vrea sa nu aleg o tema din cele din lista. As vrea sa vin cu ... (vezi toată discuția)