avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasii de urmat pentru cetatean moldovean cu cetatenie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasii de urmat pentru cetatean moldovean cu cetatenie romana

Buna ziua, doresc si eu sa stiu ce formalitati trebuie sa indeplinim pentru ca logodnica mea ( moldoveanca cu cetatenie romana ) sa se mute cu mine in Romania si sa stea definitiv. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:55, 31 August 2017
Daca are cetatenia romana inseamna ca are si carte de identitate. Nu va ramane decat sa mergeti la serviciul de evidenta a persoanelor, pentru a solicita mutarea acesteia la adresa dvs.
Daca nu are buletin, desi este cetatean roman, pe baza certif. de cetatenie romana, si a actelor de stare civila transcrise, pasaportul, solicita, un act de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de casatorie romanesc Maricicacroitoru Maricicacroitoru Buna seara! Ma numesc Maricica si sunt din Republica Moldova.M-am casatorit cu un cetatean romin cind eu eram cu cetatenia din Moldova,si am certificat de ... (vezi toată discuția)
Buletin de romania Igariok Igariok Buna ziua! sunt din republica Moldova si am cetatenie Romana, am la moment pasaport romanesc dar vreau buletin, am si viza de resedinta in romania, de ce acte ... (vezi toată discuția)
Repatrierea unui cetatean roman const_be const_be Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)