avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reges nu preia fisierele incarcate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reges nu preia fisierele incarcate

Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta posibilitate, dar nu am putut sa descarc baza de date salvata din calculatorul vechi; cealalta problema este ca, desi am transmis registrul cu modificari la reges si pe portalul lor spune ca s-a preluat registrul si se proceseaza datele, in raportul de preluari nu regasesc fisierele transmise. Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 1 Septembrie 2017
Buna ziua. Din pacate am si eu aceeasi problema. Am am incarcat si ieri 31 august 2017 registrul cu modificari pe REGES si nu apare raportul de preluari. Am repetat si azi transmitere si la fel nu apare raportul de preluari. Ce e de facut in situatia aceasta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa am facut si eu, am repetat transmiterea si tot nu apare in raport. Am sa merg personal la sediul din Radu Voda. Va tin la curent. Cu toate ca am inteles ca legea nu cere sa listam acest raport, dar atunci cum avem confirmarea ca sunt operate datele noastre?
Prelucrarea se va efectua mai tarziu, de aceea nu va apar datele transmise.

Gestionarea aplicatiei o face Inspectia Muncii si nu ITM-urile.
Gestionarea aplicatiei nu o face Inspectia Muncii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In sfarsit avem un raspuns care a aparut pe [ link extern ] :

”Vă informăm că există latenţe de câteva ore la procesarea transmiterilor de registru efectuate pe Portalul Inspecţiei Muncii, ceea ce determină întârzieri de afişare - în pagina “Raport preluari” - a codului de încărcare corespunzător depunerii de ordinul de mărime specificat. Menţionăm că data și ora codului returnat după procesarea fişierului de actualizare a registrului vor fi aceleași cu data şi ora transmiterii on-line a fișierului .rvs.

Această situaţie va fi remediată în cursul zilei de astazi, 01.09.2017.

După depunerea unui registru, până la afișarea codului, vă recomandăm să nu realizați încărcări multiple ale aceluiași fișier.”

Alte discuții în legătură

Raport nepreluat revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, Cum procedez daca ieri am incercat de 2 ori sa mi se preia un raport rvs in Revisal , l-am incarcat de 2 ori, sa afisat anuntul: \" Registrul ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie realizata transmiterea modificarii din revisal, la itm ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie cum trebuie transmis la ITM acel fisier salvat de tip ,,RVS\'\' ca urmare a modificarii operate in REVISAL a salariului ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)