Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie cum trebuie transmis la ITM acel fisier salvat de tip ,,RVS'' ca urmare a modificarii operate in REVISAL a salariului din contract ?
Trebuie transmis prin email cu semnatura electronica sau se poate prin serviciul REGES avand un cont de utilizator si o parola ?
Daca trebuie cu semnatura electronica si nu am atunci ce pot sa fac?
Multumesc anticipat !
Registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca in format electronic, prin utilizarea uneia dintre urmatoarele modalitati:
a) prin completarea on-line a bazei de date existente pe portalul Inspectiei Muncii;
b) prin e-mail, pe baza de semnatura electronica;
c) prin depunerea la sediul inspectoratului teritorial de munca in format electronic, insotit de o adresa de inaintare semnata de angajator.
Asadar, puteti opta pentru una dintre aceste modalitati de transmitere a REVISAL-ului.
Multumesc frumos. Am reusit pana la urma sa trimit online fiindca aveam cont si parola, dar acum nu stiu cum sa verific daca a ajuns cu siguranta ceea ce am trimis. :D
Ba da... :) acum am vazut ca apare la ,,Raport preluari'' un cod de incarcare pentru ziua respectiva , banuiesc ca acela este....
Multumesc, m-am lamurit acum despre ce este vorba.