avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme accesare avocatnet premium
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme accesare avocatnet premium

Bună ziua!
Aș dori să mă abonez și eu la secțiunea premium, pentru a beneficia de alerte legislative din această secțiune, însă când dau click pe secțiunile respective de alerte sau intru pe avocatnet premium, se deschide o pagina goala, și nu se întâmplă nimic... Vă rog să îmi dați o soluție. Folosesc Windows 10 64 și browser-ul Chrome. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:04, 1 Septembrie 2017
Sesizati administratorii forumului prin mesageria privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonare newsletter david ionica david ionica Va rog sa-mi spuneti cum ma pot deveni abonat avocatnet,deoarece copilul meu cred a dat clic unde nu trebuia si m-a scos din rindul abonatilor. Apreciez mult ... (vezi toată discuția)
Logare utilizator ionionela03 ionionela03 m-am inregistrat la dumneavoastra dar nu am primit inca mail imi spune mereu ca contul meu ese inactiv va ro putin ajutor ,multumesc mult. (vezi toată discuția)
Probleme la calculator sau de la yahoo? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Am o problema cu e_mailurile de la Yahoo. In afara de avocatnet nu pot deschide alte e-mailuri. Ieri nici e-mailurile cu alerte de la ... (vezi toată discuția)