avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Calcul suprafata teren
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Calcul suprafata teren

cum calculez suprafata unei proprietati incercuita de garduri vecine,?,/la fatada plasei ,la centrul stalpului sau cu gardul vecinului?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:14, 2 Septembrie 2017
Contactând un cadastrist autorizat.
Trebuie sa contactati un expert tehnic judiciar/ extrajudiciar in specializarea cadastru si geodezie din judetul dvs. Gasiti o lista a expertilor judiciari pe site-ul Ministerului justitiei sau afisata la Birolul local pentru expertize tehnice judiciare de pe langa tribunalul judetean.
Daca in final veti ajunge in instanta, este bine sa contactati un expert tehnic judiciar, in conditiile in care un raport intocmit de acesta poate fi avut in vedere de instanta de judecata si nu cheltuiti bani de 2 ori.
Mai multe informatii gasiti aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Septembrie 2017
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru zuzumama zuzumama Daca suprafata masurata in cadastru nu corespunde cu realitatea cum se poate contesta?Cumparatorul poate sa faca alt cadastru cu un alt cadastrist pentru ... (vezi toată discuția)
Valoarea de circulatie a unui teren poate fi stabilita de expertul "topografie-cadastru"?  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, intr-un dosar de revendicare imobiliara a unui colt de curte ocupat de un vecin, expertul specialitatea topografie cadastru a scos un pret foarte ... (vezi toată discuția)
Am un proces pentru o succesiune si mi se cere raport de expertiza ... dinu154 dinu154 Am un proces pentru o succesiune si mi se cere raport de expertiza extrajudiciar ce reprezita acest raport. (vezi toată discuția)