avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime munca

Eu am lucrat in invatamant din 2008 pana in martie 2010 cand am intrat in CIC, concediul fiind pana in martie 2010. Dupa concediu am plecat din tara si doar acuma am revenit.M-am angajat din nou in invatamant si m-au incadrat la vechimea in munca la categoria sub 3 ani. Nu ar fi trebuit luata in considerare si maternitatea ca vechime in munca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 3 Septembrie 2017
Perioada CCC constituie vechime in munca incepand cu luna ianuarie 2007 , iar vechime in specialitate incepand cu 01.01.2012.

Nu cumva este vorba despre vechimea efectiva in invatamant?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca si in specialitate dupa efectuarea concediului pentru cresterea copilului... Radamante Radamante 1. X este angajata pe perioada determinata. 2. Are 3 ani vechime in munca. 3. Intra in concediu de maternitate cu 21 de zile inainte de incetarea de drept a ... (vezi toată discuția)
Concediul maternal este adaugat la vechime ? KCJ333 KCJ333 Buna seara, Doresc sa ma ajutati intr-o privinta Sotia a lucrat in invatamant,fiind gravida a terminat perioada contractuala (per.determinata) poi a ... (vezi toată discuția)
Transe de vechime în învățământul Kertesz Kertesz Bună ziua. Lucrez în invatamant ca profesor calificat: 1 sept 1998-31 aug 1999 1 sept 1999-31 aug 2000 1 sept 2000-31 aug 2001 1 sept 2001 - 31 aug ... (vezi toată discuția)