Eu și sora mea deținem în cote egale un apartament. Ea este cetățean italian și locuiește acolo de peste 30 de ani.
Nu poate veni în România sub nici o forma. Eu sunt cea care a avut grija de acest apartament și toate facturile și plățile sunt făcute de mine. Ea dorește sa îmi transfere partea ei de proprietate conștientă fiind ca nu poate veni. Cum poate face asta având în vedere ca este în Italia iar eu sunt în România?
Sora dvs ar trebui sa mearga la un notar si sa faca o procura (autentica) prin care imputerniceste o alte persoana sa o reprezinte la incheierea unui contract de donatie, prin care sora va doneaza dvs cota din imobil.
Ea spune ca autentificarea la notar în Italia o costa 5 mii de euro. Iar ea nu are acești bani. Și de venit în România nu vrea sub nici o forma. Ce pot face? Nici eu nu pot merge în Italia.
Procura
Dany.38
Buna ziua! As dori sa știu de ce o procura făcută in Italia la un avocat italian și apostilata nu este recunoscuta in Romania? Menționez ca procura este ... (vezi toată discuția)