avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Divort si custodie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Divort si custodie

Urmează sa divorțez si vream sa stiu cum procedez sa obțin custodia copilului meu(fata de 11 luni).
Sotia este hipoacuzica!
Ea acum locuiește la părinți ei!
Acolo este numai scandal,tatăl ei având dosare la politie pentru violenta in familie!!
Pot cere custodia fetei mele in instanță?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:30, 4 Septembrie 2017
Buna ziua,
Puteti cere exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti dar nu aveti sanse.
Solicitati stabilirea domiciliului minorei la dumneavoastra dar si aici este o problema avand in vedere varsta copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintarea minorei de 14 ani spre tata eceamihaela eceamihaela minora in varsta de 14 ani este in grija bunicilor care dupa cum spune toata lumea sunt sub orice critica de rai o pun la munca asta fiind la spart de lemne la ... (vezi toată discuția)
Custodia daca tatăl e plecat Gaby1985 Gaby1985 Buna ziua,in legătură cu,custodia între soti in cazul divortului;tatăl e mereu plecat in strainatate,aprox o luna plecat,doua sapt acasa,si vrea custodia ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului + divort Rox. Rox. Bună ziua! Urmează să divorțez de soțul meu. In cazul in care fiecare dintre noi vrea sa aibă custodia copilului, dar nu comuna, actele de divorț se ... (vezi toată discuția)