avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1460 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cresa privata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cresa privata

Buna ziua!Ma confrunt cu o problema.Am dat un avand in luna iunie pentru a inscrie fata la cresa,pentru luna septembrie.Iar cu o zi inainte ma suna cei de la cresa ca de la 1 sept au transformat cresa in gradinita si primeste copii dupa varsta de 6 ani.Fetita mea a ramas fara cresa,as dori sa demarez un proces..as avea castig de cauza?Ce ma invatati?

Alte discuții în legătură

Copil la gradinita codrutavlad codrutavlad buna ziua! intentionez sa duc copilul la gradinita si cu toate ca are doar 2 ani si patru luni am inteles ca la gradinita din oras au mai fost inscrisi si au ... (vezi toată discuția)
Art. 17 (2) ccmun smeagull smeagull Buna dimineata, Art. 17 alin. 2 din contractul colectiv unic national spune: (2) Femeile care au in ingrijire copii de pana la 6 ani pot lucra cu 1/2 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as dori sa ma informez și eu în legătură cu un ... Becriss Becriss Bună ziua as dori sa ma informez și eu în legătură cu un divorț.Totul a început cam acum o luna venind de la lucru soția mea spus ca la 10 seara are ... (vezi toată discuția)