avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmaș după căsătorie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmaș după căsătorie?

Bună ziua. Tatăl meu a decedat când aveam 5 ani și beneficiez de pensie de urmaș. Luna trecută m-am căsătorit, iar cei de la casa de pensii mi-au spus că nu voi mai lua pensia de aici înainte, fiind căsătorită, deși încă sunt studentă la zi și am 24 de ani. Este adevărat? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensii urmas OANA-TATIANA S OANA-TATIANA S BUNA ZIUA!TATAL MEU A DECEDAT/FIIND IN CADRUL MAI ACUM UN AN...EU FIIND STUDENTA IN ULTIMUL AN LA FACULTATE/AVAND 23 DE ANI ABSOLVIND-O CAND A DECEDAT EL..M-AM ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas lidia21 lidia21 Buna!!! Am si eu o intrebare...daca ma casatoresc mai am dreptul la pensie de urmas? Tatal meu a decedat anul trecut,eu inca urmez cursurile unei ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas marystanga marystanga Buna ziua am vazut pe forum o gramada de intrebari despre pensia de urmas si as dori sa imi spune-ti si mie daca doua minore ramase fara tatal lor pot ... (vezi toată discuția)