avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu paternal fractionat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu paternal fractionat

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca in cadrul celor 8 saptamani de la nasterea copilului (termenul in care salariatul are dreptul sa solicite acordarea) concediul paternal se poate acorda fractionat, sau este obligatoriu sa fie efectuat integral. Legea 210/1999 nu face nici o precizare in acest sens.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 4 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul paternal se poate acorda fractionat, atat timp cat Legea 210/1999 nu face nici o precizare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nastere copil simona.elisa simona.elisa la nasterea copilului care este perioada in care imi pot lua cele 5 zile? este o anumita perioada? multumesc (vezi toată discuția)
Curs puericultura mihailccc mihailccc Managerul de resurse umane spune ca adeverinta pentru acest curs, ca sa fie valabila, ar trebui emisa dupa ce se naste copilul, mie doctorul de familie mi-a ... (vezi toată discuția)
Zile libere tata la nasterea copilului friday_325 friday_325 Buna ziua, ma intereseaza daca in calitate de angajator sunt obligat sa acord 5 zile de concediu tatalui, la nasterea unui copil, daca nu exista contract ... (vezi toată discuția)