Domnul X a contactat 4 credite mai mici de la BCR. Dansul a platit o perioada ratele la ele dupa care nu a mai putut plati. BCR a dat creditele la Kruck care l-a actionat in instanta pe Dl. X si a obtinut o hot.jud de executare silita. Dl.X a luat la cunostiinta de sentinata jud.insa suma de plata i se pare mare. El s-a angajat recent iar acum a primit de la banca instiintare ca i se blocheaza contul (de salarii) in vederea recuperarii sumei datorate.
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i faca dl X in aceasta situatie pt a reglementa situatia cat mai repede? ( Mentionez dl.X poate face rost de bani ca sa achite 3 dintre credite si o parte din al 4 lea) Cui sa se adreseze pt achitarea sumei: BCR-ului , Kruck sau executorului??? ? Poate achita cele 3 credite si o parte din al patrulea pt ca apoi sa-si reesaloneze restul ratelor si debloca contul ?
Card salariu blocat
dannyc
Buna seara/ziua,
Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)