avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil pentru tata

Buna seara, as avea nevoie de câteva lămuriri in următoarea situație. In luna Octombrie a acestui an ma voi întoarce la serviciu după concediul de îngrijire copil de 2 ani. Ma voi întoarce cu 60 de zile înainte ca fiul meu sa împlinească 2 ani, pentru a putea beneficia de suplimentul de reinserție. In același timp, soțul meu ar vrea sa își depună dosarul pentru continuarea concediului de îngrijire (luna aceea la care are dreptul). Este posibila aceasta situație? In cazul in care eu iau suplimentul, el mai poate fi încadrat in CIC?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionescuviorica , utilizator 15:27, 5 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatl copilului poate intra in CCC, insa pe durata cat tatal se afla in CCC dvs nu veti primi stimulent de insertie.
Va mulțumesc! Încă o întrebare, dacă tatăl nu și-ar lua luna de ccc, se menține obligația ca eu sa ma întorc la serviciu cu 60 de zile înainte de a împlini copilul 2 ani? Sau termenul se mărește la 90 de zile?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul este de 60 de zile, indiferent daca tatal intra sau nu in CCC.
Multumesc mult. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie luna tatalui mrs86 mrs86 Daca tatal nu doreste sa intre in CCC, eu, mama copilului voi beneficia in continuare de indemnizatie in luna respectiva? Sau este nevoie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie IoanaParaia IoanaParaia Bună ziua, Doresc să revin la serviciu cu doua luni înainte ca cel mic sa împlinească doi ani. Am înțeles că tatăl poate intra și el in cic, pentru ... (vezi toată discuția)