avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... asistenta juridica gratis la CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

asistenta juridica gratis la CEDO

Am de formulat o cerere la CEDO intrucat sunt nemultumit de o hotarare judecatoreasca definitiva ,urmand a-mi intemeia cererea pe incalcarea dreptului la un proces echitabil(art.6 CEDO ) .Intrucat nu am bani de asistenta juridica va rog sa imi comunicati daca exista alta organizatie in afara de apador -ch care ma poate consilia gratis in vederea redactarii cererii .Va rog sa imi raspundeti strict daca cunoasteti o astfel de organizatie ,daca nu va rog sa va abtineti de a-mi raspunde ca sa nu-nmi stricati postul,va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Florin111 , utilizator 15:51, 5 Septembrie 2017
La Grupul de Dialog Social cu sediul in Calea Victoriei, nr. 120, cod poștal 010093. Sector 1, București;. tel: 021.314.14.71 gasiti un avocat care se ocupa de intocmirea dosarelor CEDO. Nu stiu programul acestora, stiu ca trebuie sa va programati din timp pt ca au f. multe solicitari.
Am sunat ,nu se mai ocupa ,dar m-au indrumat la Facias ,va multumesc frumos pentru raspunsul util si la obiect !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta juridica gratis redactare plangere cedo Florin111 Florin111 Buna ziua ,am hotarare judecatoreasca definitiva (apel) in care am pierdut procesul pe care l-am declansat prin plangere contraventionala impotriva unui proces ... (vezi toată discuția)
Nup la omor calificat ana-bianca ana-bianca Buna Ziua! Sunt sotia tanarului din Braila impuscat in cap de catre cei din IGPR, dintr-o confuzie, poate stiti cazul. Dupa 1 an si 10 luni, de la o ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo mr_bachus mr_bachus Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)