avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CARE ESTE TERMENUL DE CONSTATARE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CARE ESTE TERMENUL DE CONSTATARE ?

Am devenit proprietar al unei case si teren in anul 2015 . Astazi am aflat faptul ca fostii proprietari imreuna cu un vecin au edificat in anul 2002 niste trepte betonate care fac legatura intre casa asta pe care o am eu acum si strada principala , FARA AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE , pe o bucata de teren care era gradina . Care ar fi data
a la care se ia in considerare ca si constatatre ? Data la care am devenit proprietar , sat data de astazi cand mi-au spus de la primarie ca este facuta fara autorizatie ? Pe mine ma intereseaza sa dispara scarile si sa fie puasa toata treaba in sarcina vecinului care le a facut auirea acolo .
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
LAURA4628, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot desființa o construcție fără autorizație pe cheltuiala autorilor? LAURA4628 LAURA4628 Acum cand am devenit proprietar , am constataat faptul ca fostii proprietari inpreuna cu un vecin , au edificat niste trepte de beton pe surafata de teren care ... (vezi toată discuția)
Exista termen de prescriptie in aceasta situatie ? ContSters382135 ContSters382135 S-au edificat niste trepte de beton armat pe o suprafata de teren ce a fost gradina. Am cerut relatii de la primarie si mi-au raspuns ca nu exista autorizatie ... (vezi toată discuția)
Proces pentru drept de servitute pierdut cosmin_b cosmin_b Buna seara! Incepand de ieri am si eu o mare problema. Detin un teren intr-o comuna, in incinta unui fost C.A.P . in anul 2008 am obtinut autorizatie pentru ... (vezi toată discuția)