avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata dosar la mai multi executori pentru un singur ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata dosar la mai multi executori pentru un singur dosar de executie??? Este posibil?

Buna ziua. Pentru ca nu am reusit sa platesc la timp un credit (aproximativ 500 de euro + onorariu sau taxe dosar executor cam 2000 de lei) - mi sa pus poprire pe conturi si pe salariu din partea unui executor acum aproape 4 ani. Lunar mi se retinea si vira catre contul respectivului executor o suma. Dupa aproximativ un an - primesc la serviciu hartie ca s-a schimbat executorul care mai adauga o suma ca taxe de procesare dosar si alte cheltuieli judecatoresc aproape de aceeasi suma (2000 de lei). Si acest ~joc~ mi se intampla de 4 ori - mai exact la un interval de timp aproximativ 6 luni - primesc la serviciu ca mi se schimba executorului - si fiecare vine cu cate o taxa de procesare etc... cam de acelasi calibru 2000 de lei +,-. Este normal si/sau legal acest lucru? Mai mentionez faptul ca am sunat la ultimul executor sa vad totusi situatia mea financiara. Raspunsul a fost ca el a renuntat acum un an la toate dosarele de executie si lea cesionat catre un alt executor (fara a primi nici eu personal nici serviciul nici macar o instintare in acest sens). Platile facanduse de catre serviciul meu de contabilitate in continuare. Cel putin mi se pare ca sunt furat pe fata.

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare?!! arlette arlette Buna ziua Rog ajutor si indrumare pentru urmatoarea situatie: In decembrie 2011 sunt executata silit pentru o creanta de 3385 lei conf sent com 3121,75 ... (vezi toată discuția)
Anulare cerere de contestatie arlette arlette buna ziua In Oct.2015 am depus o contestatie in anulare la tribunal.In ian 2016 instanta stabileste taxa de timbru pe care am achitat-o si depus.De atunci au ... (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)