avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executor judecatoresc -granituire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executor judecatoresc -granituire teren

Buna ziua; In urma cu 4 luni mama mea a pierdut un proces datorita faptului ca hotararea a ajuns acasa dupa 1 luna del a trimiterea ei , ne mai avad dreptul la apel , cel care a castigat procesul a angajat un executor judecatoresc pentru a pune hotararea in executare , la randul lui executoru a trimis o instintare in care explica cheltuielile pe care lea facut cu dosarul de executare si anume 2000 lei cu totul suma care spune ca trebuie depusa intr-un cont indicat de dumnealui in termen de 10 zile ,(dupa aceste 10 zile executorul asteptand ca cel care a castigat procesul sai solicite executarea).
Intrebarea mea este :DACA POT PLATI SUMA DE 2000 LEI IN ZIUA IN CARE SE VA FACE EXECUTAREA , cel care a solicitat executarea find posibil sa nu mai doreasca finalizarea ei din anumite motive, in cazul acesta mama mea ramanand cu bani dati ???.
Ma gandesc ca executorul are tot interesul sa-si ia acesti 2000 lei chiar daca executarea are loc peste cateva luni.
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 12:23, 2 Decembrie 2010
Luati legatura cu executorul, ideal ar fi sa platiti inainte de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dosar la mai multi executori pentru un singur dosar de executie??? este posibil? oana-daniela oana-daniela Buna ziua. Pentru ca nu am reusit sa platesc la timp un credit (aproximativ 500 de euro + onorariu sau taxe dosar executor cam 2000 de lei) - mi sa pus poprire ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont mariangabrieldumitrescu mariangabrieldumitrescu BUNA. Am o nelamurire .intr-o zi mam trezit ca mi sa pus proprire pe conturile bancare ,eu cel care nu ma stiu dator la mineni ,intr-un final sunand la banca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as vrea să mă lamuriti într-o privința. fratele ... Anabeatrice30 Anabeatrice30 Buna ziua.as vrea să mă lamuriti într-o privința. Fratele meu a fost dat în judecata în urma unei lovituri. Persoana respectiva a câștigat procesul ... (vezi toată discuția)