BUNA. Am o nelamurire .intr-o zi mam trezit ca mi sa pus proprire pe conturile bancare ,eu cel care nu ma stiu dator la mineni ,intr-un final sunand la banca mi sa spus de catre ce judecator executor e facuta proprirea .Atunci cautand pe internet dau si de nr de telefon acelui executor . El imi spune ca am pierdut un proces cu societate la care am lucrat care a castigat un proces in recurs .Eu find silit la returnarea unei sume de bani ,.procesul la care societate a facut recurs sa terminat in data de 2008 .Tin sa va informez ca din anul 2008 in care intradevar eu am castigat procesul ,pe mine nu ma anuntat nimeni ca sa facut vreun recurs si ca am pierdut acel proces .Acum in 2015 mi sa pus proprire pe conturi de si eu le am de 4 ani active .Cand am intrebarea executorul de ce nu mi sa adus pina acum la cunostinta mia raspuns ca nu a avut adresa de domiciliu al meu si nu a putut sa ma instinteze,au trecut 3 saptamini de cand i-am dat adresa pentru am trimite si mie sa stiu si eu despre ce e vorba ca doar asa din telefon nu prea am inteles eu prea multe .Acum fara sa dau eu semnatura sau sa fiu deacord mi s-au retras sume din conturile bancare . CE pot sa fac eu acum........ As dori sa stiu poate un executor sa faca o retragere din cont atita timp cat eu nu am semnat cu nimeni ca as fi deacord Astept rspun si multumesc anticipat Marian
De aia ii zice " executare silita" ca nu trebuie sa va dati acordul. Trebuia sa fi contestat executarea, aveati termen 15 zile de cand ati aflat de executare, nu trebuia sa asteptati sa va trimita .. orice executorul ca nu e obligat sa va dea explicatii. Va poate arata dosarul, dar trebuie sa va deplasat.
unde sa merg eu sint din Arad iar executorul e din Bucuresti nu am primit nici o instintare cum am auzi pe alti ca au fost somati sa restitui vreo suma. Mie mi sau blocat conturile si can au intrat bani de salar in cont ei au facut tranzactia
ce pot face eu acum ? cine e vinovat ca eu nu am fost instintata ca sint datoare si cu ce suma ma gandesc eu ca daca recursul sa facut in 2008 -2009 de atunci pina acum ei au pus dobinzi cred nu stiu ce am auzit de la alti ca au patit
.Daca eu as fi fost anuntata atunci eu imi plateam datoriile
Aste e ultima intrebare si multumesc
Poprire diurna
Dinu_Aurelian
Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire
Dinu_Aurelian
Buna seara...a venit o poprire pe numele meu la firma luna trecuta si o instiintare catre banca pt acelasi lucru,asa ca angajatorul meu m-a instiintat ca se va ... (vezi toată discuția)