avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer de la o gradinita la alta, in timpul anului ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer de la o gradinita la alta, in timpul anului scolar

Buna ziua.
Am o intrebare in legatura cu transferul copiilor de la o gradinita la alta. Stam intr-o zona rurala, cu o singura gradinita in sat, care are o singura grupa mixta si doar sectie maghiara.
Am gasit locuri la alta gradinita in orasul apropiat, la sectia romana, ceea ce ne dorim si noi, si copiii. Dar doamna directoare de la gradinita actuala nu vrea sa semneze cererea de transfer si gaseste tot felul de scuze. Ce drepturi avem si cum sa procedam sa scapam cat mai repede din aceasta situatie neplacuta? Peste o saptamana incepe anul scolar, copiii sunt asteptati la gradinita noua si noi batem pasul pe loc.
Va multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

La început de drum... Alexa_Lina Alexa_Lina Buna seara, As dori sa stiu cat de grav este ca am plecat mai repede cu 10 minute de la grădinița. (Nu mai aveam copii). Mentionez ca sunt suplinitor la o ... (vezi toată discuția)
Confiscare bun personal (nu telefon ) in incinta scolii cimpeanr cimpeanr Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti cu o problema. Am un baiat in clasa a VI-a care si-a dorit cadou de ziua lui o bratara de piele cu un cap de mort . A ... (vezi toată discuția)
Nepasarea si iresponsabilitatea din gradinita nr 2 constanta ContSters180600 ContSters180600 buna ziua . sunt o mamica a unui copil din gradinita nr 2 constanta , cu multe nelamuriri ce tin de igiena copilului si siguranta lui. observ ca zi de zi ... (vezi toată discuția)