avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Taxa facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Taxa facultate

Am fost exmatriculat anul trecut de la facultatea la care eram inscris in regim de taxa pentru neplata celei de a doua transa de 1400 de lei. Ieri am fost la reinmatriculari si mi s.a spus ca daca vreau sa trec de acest pas trebuie sa platesc taxa restanta de anul trecut in valoare de 2800 de lei plus ca voi fi inscris la regim cu taxa pe toti cei patru ani urmatori. Intrebarea mea ramne in picioare si anume de ce trebuie sa platesc taxa restanta de anul trecut cand eu am fost exmatriculat si nu am continuat studiile pe parcursul anului. Maxim imi trebuia restituita prima transa! Au dreptul sa faca asta?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt inscrisa la master, la zi, anul 2, taxa. nu am ... Roxaaaaa Roxaaaaa Buna ziua. Sunt inscrisa la master, la zi, anul 2, taxa. Nu am platit nici prima transa, nici alta transa pe anul in curs. Prima transa avea data scadenta ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare facultate- neplata taxei Elisa7896 Elisa7896 Buna ziua! Daca esti exmatriculat de la facultate pentru neplata taxei de studii, trebuie achitata ulterior? Am avut cateva probleme financiare si de aceea nu ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului de studiu la facultate anul i natalia66 natalia66 buna! am o nelamurire. in vara, mai exact iunie 2015 m-am inscris la universitatea 1 decembrie 1918 alba iulia. am platit prima transa in valoare de 475 de ... (vezi toată discuția)