avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Foisor pe terasa proprie la parterul blocului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Foisor pe terasa proprie la parterul blocului

Buna ziua. Se poate construi um foisor(pergola) pe terasa proprie aferenta unui apartament de la parterul blocului? Terasa are peste 100 mp. E nevoie de autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:10, 6 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata si sa obtineti autorizatia de ctie. de la primarie. Pentru inceperea lucrarilor aveti nevoie de avizul Inspectoratului teritorial de stat in constructii.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Terenul din jurul imobillelor de locuit in comun pot avea statut privat sau reprezinta domeniu public
Daca terenul este domeniu public,obligatoriu este necesar sa obtineti acordul primariei teritoriale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua detin un teren extravilan in jur de 3500 mp si linga ... sorinancuta sorinancuta buna ziua detin un teren extravilan in jur de 3500 mp si linga el 16000 mp cu plantatie de fructe de padure as dori construirea unei hale pentru procesare ... (vezi toată discuția)
Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)
Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)