avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Sunt insarcinata, urmand sa nasc in aprilie 2018. In momentul de fata nu am serviciu si nici venituri, mi-am dat demisia incepand cu data de 01.06.2017. Din 19.09.2016-30.05.2017 am realizat venituri la acelasi loc de munca. Inainte de 19.09.2016 am fost in CIC 2 ani pt primul copil. In conditiile acestea si conform prevederilor legale in vigoare as avea dreptul la indemnizatie crestere copil 2? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 5 Septembrie 2017
Perioada eligibila : Mai 2016 - aprilie 2018
Perioada luata in calcul : Mai - august 2016 ; septembrie 2016 - mai 2017

Total : 13 luni....beneficiati de indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație concediu creștere copil Apaxil Apaxil Buna ziua, a-și dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizație concediu creștere copil in cazul in care am fost angajata pe 2 ore din 2015 pana in Aprilie ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate indemnizatie crestere copil bia.ursu bia.ursu Buna ziua. Doresc sa va prezint urmatoarea speta - Sunt angajata din decembrie 2016 pe un post de functionar public, in perioada aprilie-noiembrie 2017 am fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pfa MLCristina MLCristina Buna ziua! Sunt pfa din 7 martie 2017, cu 6 luni inainte adica din septembrie nu am mai avut contract nicaieri. Acum, sunt insarcinata si termenul e pe 1 ... (vezi toată discuția)