avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poprire salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poprire salariala

Am o poprire salarială la firma angajatoare de 1/3 a apărut a doua poprire . Întrebarea mea este cat mi de retine din salariu pt cele două popriri sau cum ar calculează. Va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:06, 6 Septembrie 2017
Daca sunt mai multe urmariri asupra aceleiasi sume,urmarirea nu poate depasi jumatate din venitul lunar net al debitorului,indiferent de natura creantelor,in afara de cazul in care legea prevede altfel.[Art.729(2)NCPC]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mihadoro07 mihadoro07 Am un salariat caruia i se retine deja 1/3 din salariu pentru o executare silita, in decembrie a mai venit o executare si acum in ianuarie inca una. Daca deja ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu popyscu popyscu Am un salariu de 1250 lei . Am primit o poprire de 500 lei apoi inca una de 650 lei .Este legai sa opreasca mai mult de jumatate din totalul salariului lunar ? (vezi toată discuția)
Suma retinuta din salari la mai multe poriri VivieneV VivieneV Buna yiua, daca am un salariat caruia pana acum ii retineam 1/3 din sal net si i a mai venit o poprire diferita de prima, ii retin 1/2 din net? ma puteti ajuta ... (vezi toată discuția)