avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua - probleme cu E411 în Italia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua - probleme cu E411 în Italia

Am un copil nascut in Italia iar ani trecut in decembrie e am fost acasa pentru actele romanesti si pentru alocatie stat ,anul trecut in decembrie am depus dosaru si pana acum Italia nu a raspuns la modelu E411 in tot acest timp am sunat mereu la ajpis Galati pentru ca acolo locuiesc ,o saptamana in urma am sunat si inca nu avea raspunsu de la statu italian ,astazi 6 septembrie am sunat si mia zis ca da ai primit intre timp raspunsu si rezulta negativ ca da copilu are dreptu pt alocatia din romania numai ca dosaru a fost respins si intre timp a primit raspunsu ,informatia care mia dato a fost ca Italia nu a raspuns in timpu care trebuia ,vreau sa stiu cum e posibil asa ceva ? Ce trebuie sa fac acum pe cine sa trag la raspundere de toata problema asta ,mi zis ca trebuie sa bag alt dosar pentru alocatie ,eu doar la anu ajung in Romania asi putea sa bag alocatia retroactiva ce sa fac ca copilu sa ia ceea ce i se cuvine? Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Buna ziua Carla beatrice Carla beatrice Am o fetita de 14 luni pe care am nascuto in italia ,anul trecut in decembrie am fost acasa pt actele romanesti si am depus dosaru pt alocatia de 200 ron ,avea ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil dodu123 dodu123 am o fetita de 5 luni si doua saptamani am nascuto in Italia si de recent mam intors in tara definitiv si tatal si eu suntem romani am intocmit dosaru de ... (vezi toată discuția)
Alocatie Eumari Eumari Buna ziua imi cer scuze ca va deranjez situatia mea este: Eu si sotul meu lucram in Anglia de trei ani avem o fetita si de un an am aplicat pentru alocatie ... (vezi toată discuția)