avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie pentru copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie pentru copil

am o fetita de 5 luni si doua saptamani am nascuto in Italia si de recent mam intors in tara definitiv si tatal si eu suntem romani am intocmit dosaru de alocatie si mi se cer acte din italia precum ca nu primesc bani de acolo ,le am adus dovada ca nu iau nici un ban de la statu italian si imi refuza dosaru copilu avand si certificat romanesc nu are dreptu la alocatie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 5 Decembrie 2014
1. Care este motivul refuzului ?

2. Ati primit ceva scris in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Carla beatrice Carla beatrice Am o fetita de 14 luni pe care am nascuto in italia ,anul trecut in decembrie am fost acasa pt actele romanesti si am depus dosaru pt alocatia de 200 ron ,avea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - probleme cu e411 în italia Carla beatrice Carla beatrice Am un copil nascut in Italia iar ani trecut in decembrie e am fost acasa pentru actele romanesti si pentru alocatie stat ,anul trecut in decembrie am depus ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copil elisa13 elisa13 Buna,am o fetita de 11 luni,am nascuto in italia al trecut in noiembrie,si in decembrie am venit acasa definitiv,in luna februarie am facut certificat romanesc ... (vezi toată discuția)