avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia de stat pentru copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia de stat pentru copil

Buna,am o fetita de 11 luni,am nascuto in italia al trecut in noiembrie,si in decembrie am venit acasa definitiv,in luna februarie am facut certificat romanesc si dupa cateva zile am depus sctele pt alocatia de stat,si de atuncea tot imi cer cate ceva in dosar,fiind puse toate actele necesare,si am mai facut o declaratie la notar public ca nu bemeficiez de nici o alocatie din italia,dar au zis ca asta nu le intereseaza,si ca imi cer niste actte din italia,ca nu mai lucrez acolo,dar eu nici nu am lucrat,ca nu mai locuesc acolo,ca nu mai am rezidenta,dar nu inteleg pentru ce imi mai cere dupa 6,7 luni chestii de astea,va rog tare mult,ajutatima,va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua Carla beatrice Carla beatrice Am o fetita de 14 luni pe care am nascuto in italia ,anul trecut in decembrie am fost acasa pt actele romanesti si am depus dosaru pt alocatia de 200 ron ,avea ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil dodu123 dodu123 am o fetita de 5 luni si doua saptamani am nascuto in Italia si de recent mam intors in tara definitiv si tatal si eu suntem romani am intocmit dosaru de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori Nurayni Nurayni Buna ziua,locuim in Italia si am depus actele de divort in luna februarie la notar in Romania,de comun ancor am decis ca fetita noastra(14ani)sa stea la ... (vezi toată discuția)