avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Divort cu minori
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Divort cu minori

Buna ziua,locuim in Italia si am depus actele de divort in luna februarie la notar in Romania,de comun ancor am decis ca fetita noastra(14ani)sa stea la mine.Notarul a spus ca trebuie sa se faca o ancheta sociala si dupa accea se poate finaliza divortul dar au trecut trei luni si pana acum nu a fost nici o ancheta sociala.Stiti cumva cat timp poste dura pana se face ancheta sociala?Multumesc
Unde se va realiza ancheta socială ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:
Unde se va realiza ancheta socială ?

In Italia se va realiza, acolo unde locuieste copilul.

Rezultatul anchetei sociale se poate definitiva intr-un termen de pana la 6 luni.

Ancheta sociala se va face in Italia pentru ca aici avem rezidenta.
Dar dupa aceste 6 luni divortul poate fi definitiv si irevocabil?
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta sociala monica0 monica0 buna ziua! as dori o informatie in legatura cu desfasurarea anchetei sociale in caz de divort dar in italia. mentionez ca am introdus actiunea de divort , ... (vezi toată discuția)
Divort in italia simona23_79 simona23_79 buna...ma numesc simona..sunt casatorita in italia cu un cetatean roman...as dori sa stiu unde as fi mai tutelata in caz de divort in romania sau in ... (vezi toată discuția)
Proces de divort miron18 miron18 Buna seara, Sunt in proces de divort, a fost intentat de catre el, suntem amandoi stabiliti in strainatate (Italia), am fost prezenta la prima infatisare si ... (vezi toată discuția)