avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces de divort

Buna seara,

Sunt in proces de divort, a fost intentat de catre el, suntem amandoi stabiliti in strainatate (Italia), am fost prezenta la prima infatisare si chiar el a solicitat sa-mi fie incredintat copilul, am si semnat o instiinatre de acest gen in fata judecatoarei. Acum suntem la a doua amanare pe motiv ca nu s-a finalizat ancheta sociala, ancheta sociala a fost efectuata la adresa din Romania, unde am eu domiciliul in cartea de identitate, locatia respectiva nu are de a face cu cresterea unui copil, ea fiind adresa parintilor lui. Si acum intrebarea la care va rog frumos sa-mi dati un raspuns : Cum pot solicita efectuarea anchetei sociale in Italia avand in vedere ca instanta nu cunoaste adresa mea din Italia si daca pot sa apelez la asa ceva pentru finalizarea porcesului ? Am luat legatura cu avocatul lui si mi-a spus ca daca nu se finalizeaza ancheta sociala, se poate suspenda procesul. va rog sa-mi dati niste sfaturi in aceasta privinta. Multumesc frumos si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: miron18 , utilizator 00:04, 11 Martie 2012
Se poate realiza ancheta sociala prin comisie rogatorie si in Italia dar ar dura destul de mult.
Multumesc pentru raspuns. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare ? Eu nu pot fi prezenta la adresa de domiciliu in momentul efectuarii anchetei. Mentionez ca nu ma reprezinta un avocat in tara, doar pe el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta psihosociala prin comisie rogatorie in italia-durata efectuare dianazah dianazah Buna ziua! sunt implicata intr-un proces privind autoritatea parinteasca a unui minor,comuna fiind la momentul deschiderii si doresc ca pana la final sa ... (vezi toată discuția)
Am nevoie sa mi se faca ancheta sociala in spania.cui ma adresez? ContSters128050 ContSters128050 Sunt in proces pt custodia unui minor in varsta de 5 ani care,in prezent este in grija tatalui,in Romania.Am inceput procesul in urma cu aproape un an,timp in ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie internationala Narcisa Daniela Narcisa Daniela Buna seara ! O intrebare am si eu sunt in divorț cu minor eu locuiesc in italia si minorul este în romania cu tatăl său. Instanța a cerut comisie si la ... (vezi toată discuția)