avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cadru didactic contestat de părinți
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cadru didactic contestat de părinți

Am o colega invatatore de care parintii sunt foarte nemultumiti, au depus la director diverse reclamatii, au fost luate masuri> inspectii, comisie de disciplina- aici dna invatatoare nu s-a prezentat. Inspectoratul a venit cu solutia de a schimba postul cu alt cadru didactic- a acceptat verbal, s-a dus la cealalta scoala- nu i-a placut acolo si s-a intors inapoi, a refuzat sa semneze transferul.
Acum, parintii in consiliul profesoral si ne-au transmis ca isi vor muta copii daca se intoarce doamna invatatore.
Dna invatatoare acum, solicita o alta clasa de unde va iesi la pensie invatatoarea, acum si parintii de la acesta clasa s-au isterizat si au inceput sa depuna cereri de transfer.
Acum suntem in pericol sa pierdem doua clase, dna invatatoare ne-a spus ca nu pleaca si nici nu accepta transferuri, iar noi vom pierde ore si implicit vom intra in restrangere.
Ce am putea face din punct de vedere legal?

Alte discuții în legătură

Abuz in scoala florinamatei florinamatei Buna seara.Am un copil cls 4a,la L.T.Bolintineanu.Voi expune situatia cat pot de scurt.La ora de sport,unul dintre colegii sai,a avut o criza de nervi si sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. copilul meu este la clasa pregătitoare și mă confrunt ... Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua. Copilul meu este la clasa pregătitoare și mă confrunt cu câteva probleme... abuzive și discriminatorii... le consider eu. Doamna ... (vezi toată discuția)
Comisie abateri disciplinare minanika minanika Buna ziua, Sunt cadru didactic si in institutia in care functionez, un invatator a intrat in conflict cu majoritatea parintilor din clasa, prin urmare ... (vezi toată discuția)