avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot obține dobanda la taxa de prima ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot obține dobanda la taxa de prima înmatriculare autovehicule ?

Buna ziua. În decembrie 2014 am recuperat în totalitate taxa de prima inmatriculare autovehicule plătită în astanul 2007. Problema este dacă conform reglementarilor legale actuale,mai pot obține dobanda la banii plătiți pentru aceasta taxa de la plata ei și pian la restituire. Cu mulțumiri, Danciu Paul.

Alte discuții în legătură

Cum pot obține dobanda la taxa de prima inmatriculare Danicu Paul Danicu Paul În luna decembrie 2014 , am recuperat pe cale judecătorească, toată taxa de prima inmatriculare autovehicule plătită în anul 2007. La aceasta data, se ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține dobânda la taxa prima înmatriculare autovehicule Danicu Paul Danicu Paul Buna ziua. În luna decembrie 2014 am recuperat cuantumul taxei de prima inmatriculare autovehicule,plătită în anul 2007. As dori sa aflu dacă este ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)